DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

WE ARE OEF!!! Ano!!! Všichni jsme OEF!!! Kapely, organizátoři, fanoušci, prostě všichni!!! Rok bez náramku? Nemožné!!!

Pokud chcete Obscene Extreme extra podpořit, tady je možnost: http://bit.ly/WeAreOEF, kupte si OEF náramek a hrdě ho noste do konce světa!!!

 

Jistě si každý z vás umí představit, že do pořádání nejen tohoto ročníku festivalu jsme vložili maximum energie, ale i financí. Pochopitelně všechny peníze co jsme utratili za reklamy v časopisech, letáky, samolepky, plakáty atd. jsou fuč a pro propagaci OEF 2021 je budeme opět potřebovat. A pak jsou tady samozřejmě letenky, snažíme se převelice letenky přebukovat a jinak je vypořádat, ale zatím se nám to nedaří.

Ztráty zatím počítáme ve statisících, takže pokud chcete (a nikoho skutečně nenutíme!) tak tady pro vás je připravený tenhle náramek!!!

OEF náramek má uzávěr, který si sami pohodlně nasadíte i doma. Přivolejte na pomoc přátelského grindera či grinderku a ta vám náramek nasadí a utáhne jak bude třeba... pozor, neutahujte na pevno, nechte si prostor (zhruba na malíček) na případné otečení ruky, aby vám náramek vydržel na vaší ruce celý dlouhý rok!!!


Děkujeme!!!