DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

Přežije OBSCENE EXTREME rok 2020? Jedině společně!!!

Dostáváme mnoho emailů a zpráv, jak to bude s OEF? Zda máme plán B? Ano. Plán je takový, že pokud se situace kolem COVID-19 neuklidní, tak budeme muset celý ročník 2020 přesunout na červenec 2021, včetně kapel. 

Jsme v kontaktu se všemi kapelami a situace je v některých zemích skutečně dramatická (Španělsko a Itálie) a v některých zemích se určitě bude zhoršovat, třeba USA, odkud k nám má přijet mnoho parádních kapel... Takže bereme v úvahu i jejich názory a nepodléháme nějakému mediálnímu šílenství, jak by si někteří z vás mohli myslet.

Koncem dubna/začátkem května uděláme finální rozhodnutí a dáme Vám vědět, co a jak! 


Pojďme ale zpět k případnému plánu B: Ano, jeden rok vydržíme, ale pravděpodobně jen s vaší pomocí. Obscene chceme dělat dál. Stále chceme udržet OEF jako festival nezávislý, chceme ho dělat bez sponzorů a nechceme prodávat na OEF prostor komerčním firmám.


Co můžete udělat v případě plánu B vy?

Ponechat si vstupenku z roku 2020 a přijít na Obscene Extreme v roce 2021 s touto vstupenkou... Proč byste to měli udělat? Obscene Extreme je v poslední fázi příprav. Odešly nám z účtu platby za letenky kapel, zálohy honorářů kapel, platba DPH (15 % z každé vstupenky!), poplatky karetním organizacím v řádech dalších procent, platba za pronájem areálu Na Bojišti, platby za propagaci OEF (reklamy v časopisech, letáky, plakáty, samolepky, masivní reklama po celém světě), rozesílání propagace po celé Evropě atd. 

Pokuste se nás pochopit a pokud můžete, pomozte nám. Rok práce je pryč, ale my pevně věříme, že ten rok do roku 2021 budeme schopni jako rodina přežít.

Pokud i přesto budete chtít vyplatit peníze za svou vstupenku zpět, napíšete nám na náš email a pošlete bližší informace: za kolik jste vstupenku koupili, kde jste ji koupili atd. Určitě se Vám ozveme. Teď vás, ale prosíme, počkejme si těch pár týdnů!

Díky! Zůstaňte vitální, pozitivní a dobře naladění, pak na vás viry půjdou s větší obezřetností! 

Stay Obscene!

Čurby a Obscene Extreme crew