• WARHEAD

WARHEAD Japan

WARHEAD - Change The Reality

Info


WARHEAD, kteří vznikli počátkem devadesátých let v Kjótu v Japonsku, jsou jednou z nejuznávanějších a nejaktivnějších kapel z velmi plodné japonské hardcore/punkové pekelné jámy. Jejich debutní EP "Cry of Truth " a mnoho dalších počinů, které následovaly, jsou totální žánrová klasika, čistá adrenalinová energie, která skrze vokály plné hněvu, které řve jejich charismatický frontman Jun, šílenou rychlost a prvotřídní rify s vámi pěkně zacloumá. 

Buďte připraveni je přivítat a zažít další neúprosný, zuřivý útok z Dálného východu na naši noční Punk As Fuck akci, která Obscene Extreme Festival otevírá!!!

Bio

Formed at Kyoto City in 1990, WARHEAD is one of the few bands still active under the direct tradition of second wave Japanese Hardcore Punk groups as DEATHSIDE, TETSU ARREY, PILEDRIVER, BASTARD、RAPES, NIGHTMARE etc.

Throughout their cult underground existence as the same generation as AI, ZONE, ACCOMPLICE, GESHPENST, their sound is famous for the mixture of Jackhammer-ish harsh & traditional Japanese~thrash hardcore and Japanese punk rock with Jun's shrieking vocals, drummer Klingon's power surge beats, guitarist Ebuchi's thick distortion anger, and new bass player Satoru(ex- ORGANISM)'s drilling bass lines summed up to the most intense, in your face, die hard, TRUE Japanese Hard Core Punk mayhem as it could be.

Locally organizing the gig "Smash Your Chains" constantly contributing massively to the Japanese punk scene, the band also experienced some overseas tour as U.S,  U.K, Australia, Europe etc with their tour mates FORWARD, F.U.K, TETSU ARREY etc....and this time finally attacks Obscene Extreme 2019!


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2015 Split EP with TETSU ARREY EP
2014 Warhead LP
2011 Acceleration / This World Of Confusion EP
2011 Never Give Up LP
2004 Split EP with ORDER EP
2001 One Shot One Kill LP
1999 Drive It In Your Head! EP
1996 The Lost Self And Beating Heart EP
1993 Kono Omoi-wo Dokoe LP
1991 Cry Of Truth EP

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.