• VOMITORY

VOMITORY Sweden

VOMITORY - Regorge In The Morgue

Info


Na našem 21. ročníku OEF přivítáme kapelu, která v roce 2019 oslaví 30 let od svého vzniku, opravdové klasiky žánru, brutálního švédského death metalu, řezníky zvané VOMITORY!!! Neskutečné, že tito borci už hrají 30 let!!! Na začátku stáli po boku prvních švédských brutálních kapel a nikdy neuhnuli ze svého stylu. Je asi zbytečné vyjmenovávat jejich nahrávky, protože ty jsou určitě ve zlatém fondu každého death metalového maniaka!!!

Připomeňme jen, že VOMITORY se dali v roce 2017 znova dohromady, po jisté době hibernace a od té doby neustále obráží světová podia. Jak už bylo řečeno, v roce 2019 oslaví VOMITORY 30 let na scéně a my jsme rádi, že Vám můžeme představit klasiku death metalu na podiu OEF 2019!!! Bude se zvracet!!!

Bio

1989 - 2019 For 24 years swedish death metal legends Vomitory laid waste to stages all over the world and released eight successful albums before laying down their arms in 2013. In 2017 they reunited for one show at Summerbreeze Festival to honor an old friend.

The band had such a good time playing again that the thought of future battles together started to grow like a seed in blood drenched soil. 2019 will mark the 30th anniversary of Vomitory's supreme death metal and prove to be the perfect year to celebrate by wreaking havok to stages all over the planet again.

Death Metal Supremacy!


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2011 „Opus Mortis VIII“ Release: 2011 Label: Metal Blade Records
2009 “Carnage Euphoria” Release: 2009 Label: Metal Blade Records
2007 “Terrorize Brutalize Sodomize” Release: 2007 Label: Metal Blade Records
2004 „Primal Massacre“ Release: 2004 Label: Metal Blade Records
2002 „Blood Rapture“ Release: 2002 Label: Metal Blade Records
2000 „Revelation Nausea“ Release: 2000 Label: Metal Blade Records
1999 “Redemption” Release: 1999 Label: Fadeless Records
1996 “Raped In Their Own Blood” Release: 1996 Label: Fadeless Records

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.