• VISCERA INFEST

VISCERA INFEST Japan

VISCERA INFEST - Macular Dystrophy (Stargardt Disease)

Info


Jako skoro každý rok, i v roce 2019 budeme mít na OEF zástupce šílené japonské scény. Tentokrát naše pozvánka letěla do jihojaponského města Oita, odkud na nás zaútočí tři samurajové, říkající si VISCERA INFEST!!! Borci vznikli v roce 1998 a už od svých začátků jedou v brutálním patologickém grindu, vyznačujícím se nadsvětelnou rychlostí, hlavně bubeníka Yuyi, nad jehož videi ze zkoušek VISCERA INFEST zůstává rozum stát. 


Trio má za sebou dvě plné alba a několik dalších nahrávek a samozřejmě spoustu koncertů v Asii, Americe nebo Mexiku. Letos poprvé ochutnají Evropu a jako jedna z mála jejich evropských štací bude i OEF 2019, kde Vás totálně rozpitvají!!! Věříme, že jim připravíte pořádný OEF mosh kotel, na který tito samurajové nikdy nezapomenou a kde si zatancujeme tanec, kteří tito mistři vymysleli!!! COCKROACH MOSHING NA OEF!!!

Bio

VISCERA INFEST - High Speed Gore Grind Bulldoze from Oita, South Japan, formed in 1998.


Released 2 full album and 1 split CD with Mexican Gore Sickos, Paracocci…. 


The band toured Indonesia, Korea, Mexico so far.

In 2018, The band toured first time in North America. Played some local shows and Maryland Deathfest, Earslaughter Fest (Canada).


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2018 Live At Asakusa Deathfest 2017 Cassette / Headsplit Records
2015 Verrucous Carcinoma 2nd CD / Obliteration Records
2010 Split CD with Paracocci… (Mex) / Alarma Records / Obliteration Records CD
2007 Sarcoidosis 1st CD / Obliteration Records CD
2005 Demo Single CD / Sick!!!Sick!!!Sick!!! Records DEMO

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.