• THE PUBLIC

THE PUBLIC Slovakia

THE PUBLIC - Kosti

Info


Jedna z mála kapel od našich východních sousedů, která na OEF ještě nikdy nehrála!!! Hardcoreové inferno z Kysúc, THE PUBLIC!!! Nadupaná muzika od skvělých muzikantů, s neméně skvělými texty, na nás útočí už od roku 1995, kdy trojice Ozón, Horák a Giňo dali THE PUBLIC dohromady. Jejich „organizovaný chaos“ je zaznamenán v drážkách několika alb, různých EP-ček a kazet tak, jak se na správnou DIY hardcore kapelu patří!!! Do dnešních dní hraje THE PUBLIC ve stejné trojici, jen občas někdo přibude nebo ubude.

Stejně je to s živým hraním, kdy ho je jednou moc a podruhé málo, ale THE PUBLIC platí za výbornou živou kapelu s neuvěřitelnou energií a rozhodně Vám rozkope sandál!!! My je s radostí vítáme na prknech OEF a doufáme, že do doby OEF 2019 budou už mít venku jejich nové album, které by mělo v roce 2019 vyjít!!! Nechme THE PUBLIC mluvit řečí jejich hardcoreových pěstí!!!

Bio

THE PUBLIC vznikol v roku 1995 a v rovnakej zostave existuje dodnes. Z času na čas sa zostava rozšírila o nejakého ďalšieho člena, aj posledné dva roky máme ešte jedného gitaristu. Po vydaní splitu so SEE YOU IN HELL mala kapelu pár rokov pauzu a v tej dobe všetci členovia boli v kapele SUPERAPES, s ktorou vydali jedno LP. V roku 2009 sa kapela opäť obnovila. Budúci rok chystáme nové LP!


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2019 tba LP LP
2016 No Grave Is Deep Enough LP LP
2003 split w/SE YOU IN HELL
2000 Another Day In Paradise LP LP
1999 Caged Conscience 7"/MC MC (TAPE)
1998 split w/MENTALLY PARASITES

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.