• SYSTEMATIC DEATH

SYSTEMATIC DEATH Japan

SYSTEMATIC DEATH - Justice song

Info


Vzteklý, nadupaný, šílený hardcore z japonského Yokohama City!! Jestli jste si mysleli, že jsme všechny naše náboje vystříleli tím, že jsme na pódium OEF přitáhli japonské legendy jako S.O.B. a DEATH SIDE, tak jsme potěšeni, že Vám zase můžeme zlomit vaz další legendární, rychlostí posedlou partou ze Země vycházejícího slunce: SYSTEMATIC DEATH! 

Tihle maniaci fungují už od roku 1983 a vydali několik zničujících alb a singlů a lze je považovat za jednu z nejklasičtějších, průkopnických kapel na japonské hardcorové scéně. Jejich vliv na svou tvorbu potvrzují členové NAPALM DEATH, BRUTAL TRUTH a mnoha jiných audioteroristů. Neočekávejte nic jiného než rychlý, ječivý hardcore, umocněný závratnými riffy a skladbami ve stylu krátké+rychlé+hlasité... THRASH TILL DEATH!!!

Bio

Sep.1983
Debut! / Vo.Shigeru G.Hiroshi B.Takashi Dr.Hiromichi

Oct.1983
Demo tape release.

Dec.1983
Member change / Vo.Shigeru G.Nagi B.Takashi Dr.Hiromichi

Apr.1984
“Systema”flexi release.

Oct.1984
“Hold up omunibus”(V.A)8inch vinyl release.

Dec.1984
“Systema2″cassette release.
Band break up.

Jul.1985
Band restart / Vo.Shigeru G.Takeshi B.You Dr.Hiromichi

Jun.1986
“Flash Back”7inch vinyl release.

Sep.1986
“Thrash ‘til death”(V.A)12inch vinyl release.

?.1987
“消毒GIG”(V.A)12inch vinyl release.

Jul.1987
Member change / Vo.Shigeru G.Takeshi B.You Dr.Koba
“Final insider/Lucky time”12inch vinyl release.

?.1987
“My meat’s your poison”(V.A)12inch vinyl release.

Oct.1987
“Stimulate”cassette release.

?.1988
“病原体/Virus”(V.A)12inch vinyl release.(FR)

Feb.1988
Member change / Vo.Shigeru G.Hirame B.Kenken Dr.Koba

Mar-Apr.1988
“Backdrop japan tour”

Jul.1988
“バラマキ/Gratis”7inch vinyl release.

Aug.1988
Member change / Vo.Shigeru G.Zigyaku B.Kenken Dr.Koba

?.1988
“Complete death”VHS release.

Oct.1988
Band break up.

Sep.2007
“Systemania 1″cd release.
“Systemania 2″cd release.

Feb.2008
Band restart / Vo.Shigeru G.Takeshi B.Takashi Dr.Koba

Apr-May.2008
“Backdrop world tour”
“Systemania 1″2×12inch vinyl release.(US)
“Systemania 2″2×12inch vinyl release.(US)

Sep.2008
“Backdrop world tour”dvd release.

Oct.2009
“SYSTEMA SIX”cd release.

Feb.2010
“SYSTEMA SIX”12inch vinyl release.(US)

Apr.2010
“Backdrop EU tour 2010”
“BACKDROP EU TOUR 2010”(split with SEE YOU IN HELL)7inch vinyl release.(CZ)

Sep.2010
“Pipe cut gig in NY”
“SYSTEMA SEVEN”7inch vinyl release.(US)

Sep.2011
“Backdrop EU tour 2011”
“SYSTEMA 8″7inch vinyl release.(NL)

Mar.2012
Member change / Vo.Shigeru G.Takeshi B.Tachibana Dr.Koba

Sep.2012
“SYSTEMA 78+”cd release.

Jun.2013
Member change / Vo.Shigeru G.Takeshi B.You Dr.Koba

Aug.2013
“FIGHTING FOR LIFE”(split with DROPDEAD)7inch vinyl release.(US)

Sep.2013
“Backdrop 九州 tour”

Oct.2014
“Backdrop EU tour 2014”
“SYSTEMA NINE”cd release.
“SYSTEMA NINE”12inch vinyl release.(NL)

Jul.2015
Member change / Vo.Shigeru G.Takeshi G.Ryu B.Satoshi Dr.Koba

Nov.2015
Member change / Vo.Shigeru G.Ryu B.Satoshi Dr.Koba

Current members / Vo.Shigeru Gu.Ryu Ba.Yuzuka Dr.Koba

Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2014 The Moon Watches
2013 Dropdead / Systematic Death - Fighting For Life
2011 Systema-8 - Backdrop EU Tour 2011
2010 See You In Hell / Systematic Death - Backdrop Eu Tour 2010 2 versions
2010 Systema Seven EP EP
2009 Systema-Six (Annie's Full Swing)
1988 Step Systema Project
1987 Stimulate ‎(Cass, C-4)
1987 Final Insider ⋅ Lucky Time! ‎(12")
1986 Flash Back ‎(7")
1984 Systema ‎(Flexi, 7")

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.