• ROTTENNESS

ROTTENNESS Mexico

ROTTENNESS - Alteration of Perception

Info


Intenzivní, nekompromisní death/ grind. To nám přiveze už podruhé mexicko-americká smečka ROTTENNESS. Velmi aktivní kapela s kořeny v mexickém Cancúnu vznikla už v roce 1994, kde ji založil undergroundový šílenec Jajleel. V 1998 ROTTENNESS vydávají EP „Blasphemous Gore Enjoyment“ , které je dostává na undergroundovou mapu a od té doby jedou bomby.

Spousty koncertů po celém světě a do dnešních dnů mají na kontě dvě velké dlouhohrající desky. A my čekáme s čím se na nás tito zabijáci na OEF 2017 vytasí!!!

Bio

WE ARE WE GRIND! Since 1998, no compromises and just a DIY band since the begginning. After 18 years, the band continue playing around the world and spreading their Death-Grind.


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2011 Die Wege Der Lust
2009 Sickening Chronologies CD
2006 Advance 2006 Single
2001 Inhuman Ways Of Depravity
2000 Blasphemous Gore Enjoyment EP

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.