• OI POLLOI

OI POLLOI Scotland

OI POLLOI - UK 2017

Info


Předposlední kapelou ohlášenou na středeční OEF Punk as Fuck Fest není nikdo menší než dlouholetí bojovníci za lepší život pro všechny, skvělá punková skvadra, OI POLLOI!!! Vznikli v roce 1981, tedy v době hlubokého Thatcherismu a vzniku druhé vlny anglického punkového hnutí. V začátcích OI POLLOI hraje drsný oi punk, aby se později jejich muzika vytříbila do skvělého anarcho-punkového nářezu.

OI POLLOI jsou známí jejich nekompromisními postoji vůči vládnoucímu establishmentu a jejich motto „Žádné kompromisy při obraně země“ je dostatečně známé!!! Jejich obsáhlá diskografie a skvělé živé koncerty po celém světě, zase skvělou pozvánkou na punkové pogo pod podiem OEF 2019!!! Punkový boj nekončí!!!

Bio

Formed amidst the ruins of riot-torn early 1980s Thatcher’s Britain, Scottish anarchopunk activists Oi Polloi have since honed their musical assault on the system through dozens of releases on underground DIY  record labels and more than 3 decades of constant touring amongst the squats, free festivals and autonomous youth centres of Europe and North America.


Renowned for their energetic and humorous live performances with their unique blend of singalong antifascist Oi and raging D-beat mixed with no-holds-barred ultra-heavy street crust, Oi Polloi are also remarkable for being the first punk band ever to release a full-length LP completely in Scottish Gaelic and for singing much of their set in their indigenous Celtic language.

If you’re looking for an uncompromising progressive political message combined with no-nonsense hard-hitting punk and a good-time party atmosphere then an Oi Polloi show is the place to find it!


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2018 Donald Trump Fuck You LP
2017 onald Trump Fuck You/UK 2017 7” Single
2016 Saorsa LP
2012 Dùisg! LP
2010 SS Politician CD
2008 Total Resistance To The Fucking System LP
2007 Mind The Bollocks EP
2006 Ar Ceòl, Ar Cànan, Ar-a-mach LP
2003 Carson? EP
1999 Fuaim Catha LP
1999 Let The Boots Do The Talking EP
1998 THC EP
1996 Total Anarchoi LP
1994 Fight Back! LP
1994 Oi Polloi EP
1993 Guilty EP
1991 Omnicide EP
1990 In Defence Of Our Earth LP
1988 Outrage EP
1987 Unite And Win! LP
1986 Resist The Atomic Menace EP

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.