• INFEKCJA

INFEKCJA Poland

INFEKCJA - Przegrani, Humanitarne Naloty

Info


Crustová scéna našich severních sousedů byla vždy velmi silná a kvalitní a tato kapela je její skutečnou legendou. INFEKCJA, kvartet z polské Wroclavi, který v roce 1991, byl na počátku tehdejší východoevropské anarcho crust punkové scény!!!

V úplných začátcích, jak už to tak bývá, týpci neuměli ovládat nástroje a sestava se taky měnila každou chvíli, ale od prvího dema v roce 1994, borci všechny zasáhli přímým direktem skvělého mixu naštvaného crustu, d beatu a anarcho punku. V tomto stylu INFEKCJA jede dodnes a to z nich dělá zasloužilé veterány scény!!! A po všech těch letech je rádi přivítáme na OEF stagi, kde budou sice poprvé, ale kam bezesporu INFEKCJA patří!!!

Bio

Infekcja is one of the longest playing anarcho crust punk bands in Poland. The band was founded in late-1991 under the name Krwawa Uryna Jana Pawła II, but was quickly renamed Infekcja. After some perturbations, in 1994 the finall ine-up has been established (Mokry- vocal, Słoma – guitar, Biały – bass, Biki -drums). The first material, that was released is the cassette “Każdy Robotnik”, recorded in September 1995. Three subsequent visits to the recording studios – in 1997, 2006 (with a second guitar player Mosiek) and 2010 - resulted in several CDs, cassettes, splits, and EPs. Infekcja gave  hundreds of concerts and toured multiple times all over Europe. The members of Infekcja actively support the DIY scene and are directly related to the CRK - alternative independent culture center in Wroclaw. Even though the band had a pause in 2005-2008 and in 2014-2018, Infekcja is still playing and... still not giving interviews!

Current members:
Mokry – vocal (1991- present)
Słoma – guitar (1993 -present)
Biki – drums (1993 – present)
Biały – bass (1994 – present)

Former members:
Cyziu – drums (1991 – 1993)
Chudy – guitar  (1991 – 1992)
Aśka – viola (1992-1994)
Guma – guitar  (1992 – 1994)
Koniu – bass  (1992 – 1994)
Mosiek – guitar (1996 – 1998)


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2019 Singles 1997 LP
2011 Infekcja” 7 EP
2005 Przegrani + Single CD
2003 Przegrani” LP, MC (TAPE)
1998 Infekca/SO War Spli 7 EP
1998 Symbioza” 7 EP
1998 Infekcja/Jugglin Jugulars split MC (TAPE)
1997 Infekcja” 7 EP
1996 Każdy Robotnik... CD, LP

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.