• GUTALAX

GUTALAX Czech Republic

GUTALAX - Assmeralda

Info


Rádi tančíte? V tom případě jsou tady pro vás gore grindový GUTALAX. Přijďte si zapařit do kotle, protože tahle česká banda to umí na podiu pořádně rozjet.

Kluci od hovenné řeky si ještě před naším výročím odskočí do Jížní Ameriky, aby zdokonalili své pohyby v rytmu samby, které pak, v nahnědlém spojení s jejich diskotékou, vypustí do vašich těl.

Naposledy jste si s nimi na Obscene Extreme mohli zatančit v roce 2016 při jejich speciální GUTALAX TOI TOI SHOW. Od té doby se pánové neodklonili od svého přesvědčení, že tanec léčí a bobek je věčný!!!

Bio

Gutalax vznikl na troskách kapely Lunetic, začátkem roku 2009. Od té doby se plnohodnotně snažíme koncertovat všude, kde jen můžeme, snažíme se vyjíst veškerý catering všech festivalů světa, utopit se v pivu a zároveň se věnovat rodinnému a pracovnímu životu. Naše libost v exkrementech přerostla ve vášeň, neukojenou a neutuchající. Milujeme hraní a hraní miluje nás ! Jeden víkend bez koncertu je jako sex sám se sebou...dá se to, ale není to ono. Hrajeme, tedy jsme :). A jelikož hovna jsou věčná a  jsou naší inspirací, my budeme věční také. Disco not dead!!!


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2017 DVD live at OEF 2014 DVD
2017 split with Spasm
2016 Stinking Collection
2015 Shit Happens
2013 SHIT EVOLUTION - 7" split with Haemorrhage EP
2011 SHIT BEAST CD
2009 split with Cannibe ,,TELECOCKIES"

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.

Ivan 25.01.2017 17:44

shit and pis gutalax rules.