• FORGOTTEN SILENCE

FORGOTTEN SILENCE Czech Republic

FORGOTTEN SILENCE - Blanca

Info


Neuvěřitelné se stalo skutečností!!! Dlouhá léta si nikdo neuměl představit, že zrovna tato kapela na OEF vystoupí, ale tito experimentátoři se skvěle hodí do středečního festu divných riffů!!! FORGOTTEN SILENCE, dámy a pánové!!! Kapela, svázaná s historií Obscene Production už od roku 1995, kdy vydala demo „Thots“, jež posléze právě Obscene vydalo na nosiči CD!!! Kapela, která protíná spoustu hudebních směrů, od jazzových pasáží po drsný death metal a skvěle tím baví sebe a hlavně fans po celém světě!!!

FORGOTTEN SILENCE přijedou na OEF 2020, aby zakončili jednu etapu a podle svých slov, nám „úplně naposledy“ přehrají celé album „Thots“, klenot českého undergroundu, v sestavě se dvěma originálními členy, kteří se tehdy nahrávání desky zúčastnili!!! Podivné riffy, podivné takty, klávesy a melodický zpěv, bylo toto někdy na OEF??? FORGOTTEN SILENCE přicházejí...

Bio

FORGOTTEN SILENCE has been a multi-progressive band with overlaps into various styles of metal/rock/ambient/jazz music.

Originally founded within the fall 1993 in Brno, the Czech Republic.

During the quarter century of their existence, FORGOTTEN SILENCE has recruited to a band with true cult status among the fans as well as the musical critics and experts.


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2018 KRAS CD, LP
2012 La Grande Bouffe CD, LP
2008 Tumulus split with CHIASMATIC 7"EP EP
2006 Kro Ni Ka CD
2004 Bya Bamahe Neem CD, EP
2002 Yarim Ay 7"EP/picture disc EP
2000 Ka Ba Ach CD, MC (TAPE)
1999 Hathor's Place split with NOTRE DAME 7"EP EP
1999 Utok song on A TRIBUTE TO MASTERS HAMMER CD
1998 Senyaan CD, MC (TAPE)
1997 The Hills Of Senyaan pt.II split with AGONY 7"EP/MC EP, MC (TAPE)
1996 Clara split with DISSOLVING OF PRODIGY 7"EP EP
1995 Thots CD, MC (TAPE)
1994 The Nameless Forever... The Last Remembrance CD, DEMO, MC (TAPE)

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.