• FLESHLESS

FLESHLESS Czech Republic

FLESHLESS - Dethroned In Shadows

Info


Další kapelou, kterou Vám představujeme, není nikdo jiný než česká death/grindová stálice a vpravdě veteráni scény, FLESHLESS. Jistě nepotřebují dlouhé představování, protože jsou aktivní už od roku 1990 pod názvem ZVRATOR a od roku 1993 jako FLESHLESS. Frontman Vláďa je známým propagátorem extrémní undergroundové scény a je i majitelem nahrávací společnosti NICE TO EAT YOU records.

Čtveřice kámíků, FLESHLESS, má za sebou plodný život v podobě osmi dlouhohrajících desek, spousty split nahrávek a demáčů a samozřejmě mraky koncertů po celém širém světě a tito pánové rozhodně nehodlají končit, neboť mají tento životní styl jednoduše v krvi. FLESHLESS jsou jedna z kapel, která taky hrála na prvním ročníku OEF, takže je tady skvělá příležitost je pozvat na slavnostní středeční BACK TO 1999 OEF PARTY!!! Budou drtit vaše těla!!!

Bio

Počátky české deathmetalové kapely Fleshless se datuje do roku 1993 v Děčíně. Za 25 let své existence vydala kromě jiného 9 studiových alb.

V květnu 2018 plánuje vydání nového 10 studiového alba. Zatím poslední novinkou je EP Dethroned in Shadows vydané pod hlavičkou Nice to eat you records v květnu roku 2017.
Epečko sklidilo velmi kladné hodnocení jak u fanoušků, tak u hudebních kritiků.

Do současné chvíle Fleshless koncertovali bezmála na tisíci koncertech a festivalech napříč třemi kontinenty. Nechyběla ani turné po Jižní a Severní Americe či Evropě.


Vladimír – Vocals
Michal – Guitar
Luděk – Guitar
Vitys – Drums


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2017 Dethroned in Shadows EP
2015 Devoured Beyond Recognition F
2011 Slaves of the God Machine
2009 Free Off Pain CD
2008 Hate Is Born
2005 To Kill for Skin
2003 Sensual Death Immitation
2002 Czech Assault Split
2001 Nice to Eat You
2000 Abhorrence of Cadaveric
1999 Grindgod
1996 Fleshless / Mastic Scum Split
1996 Fleshless / Disfigured Split
1994 Grinding DEMO
1993 Stench of Rotting Heads DEMO

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.