• ENTE

ENTE Ecuador

ENTE -

Info

Jedna z nesvaté trojice kapel, která dala vzniknout deathmetalové scéně ve svém rodném Ekvádoru už někdy v roce 1991. ENTE získali rychle kultovní postavení jak doma tak v zámoří pro svá zběsilá vystoupení a směs atmosférického old school death metalu a syrových grindcorových vlivů.


Na pódiu se doma potkali s takovými velikány jako KREATOR a CANNIBAL CORPSE a na toto dědictví navážou desetkrát na OBSCENE EXTREME 2012 a do Trutnova tak přivezou dotek bestiální devastace.

Bio

The band began in 1991, they are the first death metal band of the extreme music in Ecuador. They are considered part of the south American Death Metal history. ENTE's music mix the powerful density, darkness and technique of the classical death metal and ultra violence grind death metal with raw existentialist and philisophical lyrics. In these two decades keeping alive the extreme scene, ENTE shared the stage with international bands like: Cenotaph (Mexico), Stigma, Ataque Frontal (Peru), Agonia, Akerrak, Liturgia, Neurosis Inc., Purulent, Misty Fate (Colombia), Fleshless (Czech Republic), Kreator (Germany), Bloody Sign (France), Carnarium (Argentina), Inquisition (EEUU/Colombia), Korsus (Brasil), Cannibal Corpse (EE.UU.), among others.


ENTE :

Igor Icaza: drums

Nelson Rodriguez: guitar

German Mora: Bass

Gabriel Tapia: vocals


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2012 Trastornado Instrumento De Sangre
2011 Mas alla de las sombras EP
2004 Pseudo Cadaver Beings EP
2003 ENTE CD
2002 Morada de Dioses
1997 Ecuador Subterraneo CD
1994 Mortaja Social DEMO

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.