• BUTCHER ABC

BUTCHER ABC Japan

BUTCHER ABC - ABC Butchers co. ltd.

Info


Letošní první vlaštovka ze země vycházejících slunce!!! BUTCHER ABC, apokalypticky znějící gore death metal, zavítá na Obscene Extreme festival už podruhé. Banda vznikla už v roce 1994, ale pořádně se do toho obuli až po rozpadu jejich přímých předchůdců, známých experimentátorů C.S.S.O.

Do čela BUTCHER ABC se postavil sám Naru (kytarista C.S.S.O. a majitel Obliteration Records) a od té doby je kapela velmi plodná na různé split nahrávky, vydané po celém světě. Stále čekající na svoje první velké album, ale zároveň žádná ořezávátka. Tito pánové za sebou mají aktivní koncertování po celém světě a o tom, že svoje řemeslo zvládají na jedničku, Vás přesvědčí na prknech OEF 2018!!! JAPONSKÝ ŘEZNÍK JE TADY!!!

Bio

Formed by Naru (ex C.S.S.O.) in 1994. Re-union in 2002.
Post-apocalyptic Gory Grinding Death Metal.
Down-tuned guitar with dual vocal style, with 1 foot blast beats (no trigger, no twin pedal).

Festivals >

GRIND FEST 2016 / Japan
GRIND FEST 2015 / Japan
OBSCENE EXTREME ASIA 2014 / Japan
TRUE THRASH FEST 2014 / Japan
GOREGON MASSACRE FEST 2007 / Oregon, USA
MARYLAND DEATH FEST 2006 / Baltimore, USA
OBSCENE EXTREME 2004 / Czech Republic

Tours >

Tour with UNHOLY GRAVE 2016
"No life till Butcher" Japan Tour 2014
West Japan Tour 2013
German Tour 2009 with DEAD (Ger), SATAN'S REVENGE ON MANKIND (Ger)
East Japan Tour 2007 with DEAD (Ger)
GORE OVER JAPAN tour 2006 with GENERAL SURGERY (Swe), IMPALED (USA)
Japan tour 2005 with HAEMORRHAGE (Spa)
Japan tour 2004 with DEAD (Ger)
Japan tour 2003 with DEAD INFECTION (Pol)

Opening act for following bands in Japan >


POSSESSED (USA), EXTREME NOISE TERROR (UK), DRAGGED INTO SUNLIGHT (UK), NOOTHGRUSH (USA), NUNSLAUGHTER (USA), INCANTATION (USA), INSECT WARFARE (USA), BLOOD DUSTER (Aus), COCK AND BALL TORTURE (Ger), STARGAZER (Aus), MISERY INDEX (USA), NEURAXIS (Canada), TOXIC HOLOCAUST (USA), HUMILIATION (Maly), AGATHOCLES (Bel) and more..

Live activities >

Over 180 shows since 2002
domestic bands with : COFFINS, ANATOMIA, ABIGAIL, UNHOLY GRAVE, CHURCH OF MISERY, CORRUPTED, SETE STAR SEPT etc. etc.

Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2017 Split CD / 7" with NEKROFILTH (Japan) CD
2015 Split 7" with COFFINS (Japan)
2015 Split CD / 7" with UNHOLY GRAVE (Japan) CD
2014 Road to Hell - Live 7
2009 Split CD / 12" with GENERAL SURGERY (Sweden) CD
2006 Butchered Feast of Being MC (TAPE)
2006 Split 7" with DEAD (Germany)
2004 Split CD with Paracocci.... (Mexico) CD
2003 Butchered at Birth Day MC (TAPE)

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.