• AFGRUND

AFGRUND Sweden

AFGRUND - Archaic Plague

Info


Ne každá kapela si může svoji tvorbu popsat jako d-beat grind. Jednou z nich ale jsou původně švédsko/finští AFGRUND, ke kterým tenhle popis sedne naprosto suverénně.

Každopádně vězte, že takhle kapela, která to rozjela ve velmi slušným tempu někdy cirka před 11 lety a pak to s ní šlo od desíti k pěti (ne, teď opravdu nemyslíme jejich tvorbu, která byla, je a vždycky bude top), ale spíš šlo o fungování kapely jako takové, je opět zpět v plné síle a připravená vám svým unikátním mixem, který potěší jak punkery a crustery, tak pravověrné grindcoristy, rozsekat vše živé pod pódiem na Obscene Extreme Festivalu 2018! A to vše s podporou nové nahrávky, která vyjde zkraje roku 2018!!!

Bio

Founded by Pat, Andy and ex-drummer Olle back in early 2006, the Swedish d-beat grind trio Afgrund quickly gained attention in the international grindcore scene after releasing the demo CD "Hjärtslag och djupa andetag". Later that same year Finnish drummer Panu (ex-Büfo, ex-GAF) joined Afgrund and not long after the band released a split album with Relevant Few and their debut full-length album "Svarta Dagar". The band then toured in both Europe and the US and played shows at festivals such as Maryland Deathfest, Obscene Extreme and Brutal Assault. Despite several changes in the lineup during the following years and the band gradually consisting of less and less original members, they released the albums like "Vid helvetets grindar" and "Age of Dumb".
The rest is darkness... until early 2017.

Now consisting of founding members Pat and Andy and long-time drummer Panu, Afgrund are back with the new album "The Dystopian", which will be released in early 2018. Joining us on bass for the Obscene Extreme 20th anniversary show will be our old friend and ex-live guitarist in Afgrund Niklas Holm (ex-Splitter, ex-Idiot Ikon, ex-Tinner).

See you in the pit!


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2018 The Dystopian (to be released Jan 5th, 2018)
2013 Corporatocracy CD, EP, LP
2012 The Age Of Dumb CD, LP
2009 "Vid Helvetets Grindar" CD
2007 Split album w/ Relevant Few
2007 Svarta dagar CD
2006 Hjärtslag Och Djupa Andetag CD, DEMO

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.