DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

OBSCENE EXTREME stále dýchá!!! Přidej se v červenci i ty!!!

Zázraky se dějí!!! Již několik dní intenzivně pracujeme na OEF 2021 v našem původním termínu, v půlce července 2021.

Zatím máme plán, o kterém budeme diskutovat. V pátek (16. 7. 2021) = 20 kapel, v sobotu (17. 7. 2021) = 20 kapel a neděle (19. 7. 2021) jako závěrečná jízda s 10ti -15ti kapelami a koncem někdy kolem 23.00 hodin.



V plánu máme připravit festival zhruba pro 1000 fanatiků a samozřejmě se pokusíme, o co nejlepší možný line up, i když možnosti jsou velice omezené. Očekávejte zaběhnuté OEF matadory a velký počet neznámých, ale nesmírně zajímavých jmen, které nám za posledních pár let řádně provětrali uši a zatím jsme pro ně marně hledali místo!!! A teď přišla jejich chvíle!!! ???? Velice pravděpodobně půjde o sestavu ze zemí, odkud se k nám dá dojet po vlastní ose, autem.
Rádi si poslechneme i vaše názory a tipy (i jak se těšíte), takže pojďte společně s námi vytvořit nejlepší možný OEF, jak jen to v tomto roce půjde!!! Rychle, krátce a hlasitě!!!
Chceme udělat OEF naprosto bezpečný v rámci možností, které tohle léto budou platit, a k tomu budeme potřebovat vaši spolupráci. Chtělo by se říct: Připravte si svoje plynové masky!!! ???? Proto neváhejte a vytuňte si svou vlastní masku. Ty nejlepší můžou být oceněny!!!
Vstupenky, které máte na ročník 2020, nebude možné na tuto akci využít, protože rozsah celé akce bude o něco menší. Prosíme, vydržte a tyto vstupenky si ponechte pro OEF 2022. Vstupenky na tento ročník začneme prodávat po ohlášení prvních kapel na našich webových stránkách.
Sledujte naše sociální sítě a web, kde se vše co nejdříve dozvíte.
Uvidíme se na Bojišti!!!