DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

LÉKAŘI POMÁHAJÍ VE SVĚTĚ, MY POMÁHÁME LÉKAŘŮM!!! OBSCENE EXTREME + DISMEMBER PRO LÉKAŘE BEZ HRANIC!!!

I tento rok pokračujeme v podpoře naší oblíbené organizace. Lékaři bez hranic poskytují zdravotnickou péči a humanitární pomoc ve více než 70-ti zemích světa a my jim v tom pomáháme už od roku 2012!

https://eshop.obscene.cz/OEF-2020-Merch-Novy/




Tentokrát jsme se spojili se švédskou legendou DISMEMBER! Ano, byl to náš vysněný projekt a také jsme věděli, že Skandinávie všeobecně má velké pochopení pro takovéto charitativní akce a projekty!!! A tihle kluci prostě neumějí nikoho zklamat, okamžitě souhlasili a jsou nadšeni, že společně Lékařům pomůžeme. Už od prvních náhledů bylo jasné, že tohle bude krvavá práce a takovou také doručil náš dvorní kreslíř a grafik Martin!!!


DISMEMBER se samozřejmě vzdávají honoráře a OBSCENE EXTREME zaplatí nákup triček i jejich potisk. Cena trička je 450 korun, ale pokud chcete a můžete, zvažte, zda nepřidáte na naši charitu více peněz. Lékaři bez hranic od nás dostanou vše, co za toto tričko pošlete!!!

 

No, a pokud vás zajímá více informací, nebo chcete Lékaře podpořit, mrkněte sem: www.lekari-bez-hranic.cz/podporte-nas.

 

PS: Za osm let naší charitativní akce jsme Lékařům bez hranic dosud předali 866.390 Kč a to už je pěkná částka. Děkujeme!!!