DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

VSTUPENKY NA OBSCENE EXTREME 2020-2021!!!

Jak už asi všichni víte, OEF 2020 jsme přesunuli na příští rok. Zajímá vás, jak to bude se vstupenkami? Elektronické i tištěné lístky z roku 2020 zůstávají platné pro rok 2021. 

Tištěné vstupenky a vouchery pro VIP kemp, parkoviště a lockerboxy vyměňovat nebudeme, přijďte s nimi příští rok Na Bojiště. Vouchery (elektronické vstupenky) vám během pár týdnů pošleme nové na váš email. Nemusíte se o nic starat, ozveme se vám sami.



Chceme OEF udržet takový jaký je - nezávislý a bez sponzorů, a tak nám tím, že si vstupenku necháte a využijete ji příští rok, pomůžete. Děkujeme vám všem za podporu!  IN FANS WE TRUST!!! 

Pokud si vstupenku nechat nemůžete a chcete vrátit peníze, napište nám na email: aneta@obsceneextreme.cz bližší informace (kde jste vstupenku koupili, za kolik jste ji koupili a vaše číslo účtu). Pokusíme se vaši žádost vyřešit co nejdříve. Refundace vstupenek bude možná do 30. 6. 2020, po tomto datu už nebude možné vstupenky vrátit.

Chcete si koupit vstupenku na příští rok? Doporučujeme lístky kupovat jen na naší oficiální stránce nebo u našich distributorů: www.obsceneextreme.cz/cs/vstupenky. Upozorňujeme, že vstupenka opravňuje jen k jednomu vstupu do areálu, a proto nedoporučujeme vstupenky překupovat!

V původním datu Obscene Extreme 2020 pro vás chystáme něco speciálního, vše se brzy dozvíte. Sledujte nás!

Budeme se těšit na příští rok, kdy si to všichni užijeme o to víc! Stay Obscene!

OBSCENE EXTREME 2021
July 14-18 Červenec, 2021
Trutnov - Battlefield
Czech republic

FB Event: www.facebook.com/events/2526466097404175/