DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

AUTHOR & PUNISHER na OEF tento rok nevystoupí!!!

Tyhle novinky nemáme rádi!!! Na AUTHOR & PUNISHER jsme se v OEF crew těšili všichni! Věříme, že tuhle skvělou show, co Tristan vytváří budeme mít možnost Na Bojišti ještě zažít a rozhodně A&P pozveme na OEF znovu co nejdříve!!!

A&P vyjádření:
"S velkým zklamáním musím ohlásit, že v létě 2020 na Obscene Extreme nebudu moci vystoupit. Dělím čas mezi hudbu, vědu a laboratoř, ve které pracuji na kalifornské univerzitě v San Diegu (jež je jedním z největších center biologické mikroskopie v zemi). Ta má projekt s pevně daným termínem, který vyžaduje, abych se vrátil co nejdříve. Udržení mé inženýrské pozice je extrémně důležité nejen proto, že mi na vědě, kterou děláme, záleží, ale také proto, že to zajišťuje možnost dlouhodobé existence pro Author & Punisher. Je to pro mě velmi těžké rozhodnutí, protože jsem si už nějaký čas chtěl na OEF zahrát a bylo poctou mít tu možnost. Příště to OEF a fans vynahradím! Brzy na viděnou!!!"

- Tristan - AUTHOR  & PUNISHER

Každopádně nám na středečním Festivalu divných riffů vznikla velká díra a tak vás prosíme, pokud máte nějaké nápady (nám už pomalu docházejí, spousta kapel v daném termínu nemůže nebo hrají exkluzivně, případně se nám vůbec neozývají), napište nám!!!