DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

FEST CUP 2020 - Šampion přivádí fotbalové divadlo snů k sobě domů!!!

Díky jedinečnému a dle slov odborníků i poměrně zaslouženému vítězství v loňském ročníku fotbalového turnaje hudebních festivalů Fest Cup využil Čurby, šéf týmu Obscene Extreme Grinders, právo přesunout turnaj jinam. A to do Křičeně!

Kde, že to je? Také jsme nevěděli, ale po několikaměsíčním bádání s historiky a kartografy jsme našli! Leží kousek vedle slavného stánku Bombonerita v Bukovce!

FB Event: www.facebook.com/events/441725216599758



Ale teď už vážně... i když, vážně... Jestli máte rádi fotbal, jste srdečně zváni v sobotu 16. května do Křičeně, kde se bude konat Fest Cup 2020!

Již tradiční sestavu Obscene Extreme Grinders, Brutal Assault Obscuros, Mighty Sounds Rebels a Czech Death Fest Lions letos doplní nováčci. A pěkně hladoví! S kusy masa mezi zuby se totiž chtějí dotknout zblízka fotbalových hvězd Nice To Eat You Gourmets.

Úžasnou fotbalovou podívanou ovšem akce nekončí. Po skončení zápasů totiž bude koncert, na který dodá po jedné kapele každý z účastníků. Zatím máme potvrzeny kapely Shampoon Killer, Needful Things, Tortharry a Fleshless. Výdělek ze vstupného bude použit na charitativní účel.

Fotbalové zápasy začnou ve 14 hodin, koncerty okolo 19té.

Podrobnosti brzy přineseme!