DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

Roztrháni na kusy na OEF 2020: DISMEMBER!!!

Zatímco jsme si mysleli, že DISMEMBER po deseti letech absence na pódiích už napořád zůstane na věčném odpočinku (In Death's Sleep), vrátili se znovuzrozeni v plné síle. K údivu všech jsou zpátky v úplně původní sestavě, která nahrála nadčasové klasiky, jako je Like an Ever Flowing Stream, Indecent and Obscene nebo EP Pieces. 

Ať už jste viděli jejich první koncert u nás v červnu 1992 s Napalm Death a Obituary v této původní sestavě či jste byli svědky jejich strhujícího vystoupení na OEF 2006 anebo pro ty z vás, kteří je ještě neviděli vůbec, je tohle vaše jedinečná šance zažít zásadní milník v historii death metalu. Jak jsme osobně viděli na Scandinavia Deathfestu v letošním roce, DISMEMBER je ve vrcholné formě a k odpočinku do Casket Garden se ještě nechystá.

Jejich energické vystoupení je nabité jejich klasickými švédskými vály v maximálním nasazení, které ale nemusí vydržet dlouho. Dva členové kapely žijí dlouhodobě v USA, zbytek kapely ve Švédsku a je potřeba mít na paměti, že logistika jejich živých vystoupení je složitá a nemusí mít dlouhého trvání. Dle jejich slov již kapela nikdy nevyrazí na žádné turné, jen na pár vybraných festivalových vystoupení. S jejich rezervovaným přístupem ke koncertování na mamutích metalových festivalech jsme o to více nadšeni, že máme tuto death metalovou legendu zpátky na OEF. Sotva totiž existuje místo s lepší undergroundovou atmosférou než legendární trutnovský amfiteátr. Přesně zde na tomto trutnovském Bojišti, za nímž nedaleko rostou opravdové železné kříže (Where Ironcrosses Grow), které značí skutečné masové hroby jedné bitvy z roku 1866, mrtví opět povstanou znovuzrození v plné síle. From Dream to Dream THEY Have Always Been Like an Ever Flowing Stream: DISMEMBER!!!