DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

LEGENDÁRNÍ MASOVÍ ZABIJÁCI BUDOU VRAŽDIT DEATH METALEM!!! DEFLORACE!!!

Další česká legenda na obzoru!!! Stačí říct jméno Václav Mrázek a většina z Vás určitě ví, že budeme mít co do činění s hudebními masovými vrahy, death metalovou mlátičkou ze severu moravy nazvanou DEFLORACE!!! 


Vznikli už v roce 1992 a byli jedněmi z prvních, kdo tady prošlapal cestu pro brutální a ultrarychlou formu death metalového šílenství s texty o masových vrazích nejen celého světa, ale i těch domácích. Po několika demech a první nahrávce na split CD vydávají jejich přelomové album „11 Murders“ následované spoustou koncertů a několika turné s veličinami jako Krabathor, Disgorge, Macabre a dalšími po celé evropě, kterých borci dodnes odehráli okolo 400!!!

DEFLORACE prožila i několik kapelních rozkolů ale vždy se vrátili ve skvělé formě a poslední album „Suffering“ je toho důkazem!!! My máme radost, že je můžeme pozvat po dlouhých 13-ti letech zpět na prkna OEF a dát jim prostor ve středečním programu BACK TO 1999 OEF PARTY!!! I I tentokrát budou zabíjet jako šílený Václav Mrázek!!!