DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

Sex, drogy a rock'n'roll – MALIGNANT TUMOUR!!!

Vyprodané haly a stadiony, desetitisíce odjetých a nalétaných kilometrů po koncertních štacích, vysoce ceněné nahrávky, fanynky odhazující své svršky i spodky, televize, rádio, dokumenty, VIP lóže, skandály, luxusní hotely, sláva, úspěch. Sex, drogy, alkohol a rock'n'roll. 


Tohle všechno se dá stihnout za 26 let existence! Chcete být jako oni? Tak to se musíte dostavit na výroční Obscene Extreme Festival 2018 a nějakou tu fintu od nich okoukat, případně v nestřežený moment vymámit. Oni jsou zkrátka Metal! King Baník! Ostrava!!! MALIGNANT TUMOUR!!!

Ale pokud si vystačíte s nudným popisem, můžete se mrknout na Wikipedii, že jo:

Malignant Tumour (v překladu maligní nádor) známá taky jako Ostrafská mlátička je česká metal/crust'n'rollová hudební skupina založená v roce 1991, která již odehrála více než 1000 koncertů na třech kontinentech. Kapela je držitelem Anděla za album roku v kategorii Hard&Heavy a ceny v hudební anketě Břitva za album roku, koncertní kapelu roku a videoklip roku. Dokumentární film The Way of Metallist (2016), mapující 25 let historie kapely, byl zařazen do české filmové ceny Český lev.